Rólunk

Cégünk, az AsiaNet Hungary Kft. egy dinamikusan fejlődő, független magyar mérnökiroda, amely több évtizedes tapasztalattal, 2009 óta meghatározó szerepet tölt be az energiahatékonyság piacán, valamint a megújuló energiatermelő egységek létesítése terén Magyarországon.

Piacvezetők vagyunk a fotovoltaikus (PV) rendszerek, valamint középfeszültségű megoldások tervezésében és létesítésében. 2019 év közepére több mint 60 MWp összteljesítményű erőmű telepítésében vettünk részt hazánkban. A szakma legjobbjaival dolgozunk együtt, akik az energetikai és gazdaságossági számításokban, a gépészeti technológiában, távhővezetéki kapcsolatok és hőközpontok kialakításában, építészeti, statikai, út- és közművek, villamos erőátviteli és villámvédelmi megoldások tervezésében és kivitelezésében nagyfokú tapasztalattal rendelkeznek.

Kiemelten ügyelünk a környezettudatosságra, a kimagasló minőségre és a költséghatékony megoldások megtalálására. Mindehhez magas szintű technológiai színvonalat képviselünk a legújabb technológiák alkalmazásával és a kiemelkedő szakmai tapasztalattalKAPCSOLAT

 

ASIANET HUNGARY

KERESKEDELMI ÉS SZOLGÁLTATÓ KORLÁTOLT FELELŐSSÉGŰ TÁRSASÁG

1033 Budapest, Tanuló utca 1.
Adószám: 14923502-2-41
Cégjegyzékszám: 01 09 940358