Jogi nyilatkozat

BEVEZETŐ

Örülünk, hogy a www.asianet.hu oldalra látogatott. Ezen Jogi Nyilatkozatban foglalt feltételek elfogadását jelenti az is, amennyiben Ön nem regisztrált igénybe vevője a Asianet Hungary Kft által üzemeltetett www.asianet.hu domain alatti internetes felületen (”Honlap”) keresztül nyújtott szolgáltatásnak (”Szolgáltatás”). A Honlap böngészése és használata tekintetében a jelen Jogi Nyilatkozatban foglalt használati feltételek (továbbiakban: a "Használati Feltételek"), valamint a honlapon elérhető adatvédelmi tájékoztató ("Adatvédelmi Tájékoztató "), amelyeket Ön a Honlap használatával elfogad. Ha nem fogadja el a Használati Feltételeket és az Adatvédelmi Szabályzatot, kérjük, hogy ne használja a Honlapot.

A Honlap böngészésére és használatára, a Honlapon lévő információk felhasználására, a Honlapról elérhető linkekre a jelen Használati Feltételek, valamint az Adatvédelmi Szabályzat az irányadó.

SZERZŐI JOG / VÉDJEGYEK / SZELLEMI ALKOTÁSOK

A Honlapra feltöltött tartalom, a Honlapon megjelenő bármely szellemi tulajdon, valamint a Szolgáltató által létrehozott valamennyi szellemi alkotás, így különösen a termékelnevezések, forráskódok, adatbázisok, valamint szövegek, reklámszövegek, grafikák, (”Szellemi Alkotás”) Szolgáltató, vagy harmadik személyek kizárólagos szellemi tulajdonát képezi, és azok valamennyi szerzői – személyhez fűződő és vagyoni – jogának jogosultja.

A Honlapra feltöltött tartalom, Szellemi Alkotás szerzői jogi védelem alatt áll. A Honlapra feltöltött tartalomnak bármely más honlapra feltöltése, vagy számítógépes hálózatba való bármely célra történő feltöltése tilos.

Tilos a Szolgáltató előzetes írásos engedélye nélkül a lap tartalmát tükrözni, azaz technikailag nyilvánossághoz újraközvetíteni, még változatlan formában is.

A Honlapon felhasznált tartalmak és fotók, Szellemi Alkotások szerzői jogvédelem alatt állnak, a személyes és nem kereskedelmi felhasználás eseteinek kivételével tilos azokat akár eredeti, akár módosított formában közölni, sugározni vagy továbbterjeszteni, számítógépen tárolni.

FELELŐSSÉG KIZÁRÁSA

A Honlapon található információk tájékoztató jellegűek. A honlapon szereplő információk bizonyos műszaki és gazdasági feltételek együttes fennállása esetére vonatkoznak, pontos információkat csak személyes konzultációt követően, pontos adatok birtokában adhatunk.

Nem állunk helyt a Honlap hibamentes, és folyamatos működéséért, valamint esetlegesen tartalmat károsító hibáktól.

A Honlap a feltöltéskor aktuális állapotot tükrözi, a tartalom sem minőségi, sem egyéb részeiért felelősséget nem vállalunk. Kizárjuk a felelősséget az üzleti hasznosíthatóságért.

Kizárjuk a felelősséget a harmadik fél magatartásából (pl. a Honlapon szereplő adatok módosítása) eredő károkért. Kizárjuk a felelősséget a harmadik fél által feltöltött tartalmakért. Nem vállalunk felelősséget az Internethálózat szolgáltatás, valamint a számítógépes eszközök működéséért, melyeket a Honlap eléréséhez használ.

A Honlapunkat, ideértve annak tartalmát, Ön a saját felelősségére használja. Ha elégedetlen a Honlappal, vagy annak tartalmával, kérjük, azonnal hagyjon fel a Honlap használatával

KÜLSŐ HONLAPOK

Amennyiben problémája akad a Külső Honlapok tartalmával, az azokra mutató linkekkel kapcsolatban, kérem lépjen kapcsolatba a Külső Honlap fenntartójával vagy rendszergazdájával. Nem felelünk link útján kapcsolt Külső Honlap tartalmáért. Tájékoztatjuk, hogy amikor Külső Honlapokhoz vezető linkekre kattint, azt saját felelősségére teszi.

Contact

ASIANET

Cégjegyzékszám: 00-00000012
Adószám: 00000000-0-00
Cím: 1111 Budapest, Lorem u. 4.
Hétköznap: 7:00 – 17:00 –ig